Звернення Служби Безпеки ОУН до тих хто служить в німецьких поліційних органах


РОБІТНИКИ ПОЛІЦІЇ

Подумайте що робите, куди йдете ?

Німеччина, дякуючи своїм дурним політикам, валиться. Катастрофа неминуча .


Кінець її близький. Усі союзні війська залишили фронт і повертаються на свою батьківщину. Італія , Руменія , Мадярщина , Болгарія , Словачина і другі таємно переговорюють із англо-американцями про умови капітуляції.
Усі поневолені німецькими імперіалістами народи заходу і сходу вже ведуть нещадну боротьбу за збереження народу перед знищенням. Проти німецьких імперіалістів воює цілий світ.

Німці залишилися самі. Вони хотіли знищити всі народи , зокрема повністю знищити народи України , щоб могла панувати у світі тільки «вибрана раса». А сьогодні бачимо що німецький народ сам скоро буде у ярмі і жорстоко покарають його за всі злочини і мільйони невинних жертв.
 Передові німці свідомі вже свого безславного кінця.

Одні з них ще розпукливо борятся на фронтах , другі граблять крадуть і наживаються , інші у розпуці кінчають себе самовбійством . Патріоти німецькі підготовляють революцію проти ненавичсного , дурного режиму партії .

Тільки невеличка лише горстка партійців і гестапівців хоче «рятувати» Німеччину від неминучої загибелі масовими розстрілами народних мас і їх керівників. Німеччини вже ніхто і ніщо не врятує

А що робите Ви , достойні працівники поліції ? Ви , неначе негри , допомагаєте гестапівцям арештовувати власний нарід. Сховавшись за Ваші плечі , гонять Вас , мов цепних собак ловити заарештовувати і бити власних же Ваших братів і сестер , батьків і матерей.

Вони хотять порізнити Вас з Вашим народом , хотять . щоб усю ненависть народу спрямувати на Вас і Ваші діти.

А чи подумали Ви над тим , що буде тоді , коли валитиметься німецька тюрма народів , коли повстануть до збройного зриву усі поневолені народи ? Куди тоді втічете ? Кому Вм тоді нужні ! ?

Подумайте , що тоді буде з Вами , Вашими сім`ями дружинами і дітьми ? Подумайте ! Не за горами кари час !

Не слухайте продажних шкур , начальників Ваших Корнієнків і т.п. ,що за розстріли своїх братів отримують катівські ордени і нагороди.
 Не заарештовуйте , не ловіть , не знущайтеся , не допомагайте в нічому гестапівцям , саботуйте їх накази , перестерігайте перед арештуваннями і облавами !

Не доносьте на своїх товаришів !

Звільняйте із тюрем і таборів ! Допомагайте ОУН і українським повстанцям (УПА) інформаціями і усім чим зможете .

Кожний хто звільнить члена ОУН із тюрми або попередить перед арештуванням отримає 10 000 крб. і більше.

Усі , що дальше переслідуватимуть членів ОУН будуть розстріляні разом зі сім`єю , так , як це було зроблено вже з багатьма , а дня 4.08.1943 у Дніпропетровську – Схід з агентами Скрипником і Доліним .
 Достойні робітники поліції !

Ваш шлях з народом ! Переходте зо зброєю до національно визвольних – революційних організацій. Знищуйте зрадників народу !

Думайте про власне життя і життя народу . Не захищайте дальше німецького трупа !

За зраду народу смерть !

За допомогу ОУН – нагорода і слава !

ОУН все бачить , все занає , ОУН є всюди.
 Слава робітникам поліції , що захищають власний народ !

                                  ГЕТЬ ГІТЛЕРА І СТАЛІНА !
                               ВОЛЯ НАРОДАМ І ЛЮДИНІ !

Постій , серпень 1943 р.

ОРГАНІЗАЦІЯ УКРАЇНСЬКИХ НАЦІОНАЛІСТІВ —СЛУЖБА БЕЗПЕКИ

На фото Українська Поліція Генерал-Губернії:



 

Коментарі