Звернення УПА до українських колабораціоністів на стороні Третього Райху


“До мельниківців, УВВ-івців, СД-івців, шуцманів і всіх тих, що сьогодні б’ють український народ.”

Сьогодні Німеччина являє собою політичний труп, а завтра поневолені народи Європи зроблять соснову дошку і поховають раз і назавжди гітлерівсько-фашистську кліку. Те ж саме чекає диктатуру сталінських більшовиків. І хоч би хто старався підпирати підрізані національно-визвольною революцією стовпи цих систем – вони впадуть.


В час, коли валиться один варвар України – німецький імперіалізм, – деякі особи, боячись революційного твердого життя і боротьби під більшовицькою займанщиною, збираються покинути рідну землю, батька і матір, сестру і брата – та разом із німцями залишити Україну.
 Хто стане в обороні українського народу перед більшовицьким терором?

Нехай кожний знає те, що той, хто покине рідну землю і надто – з німцями – його чекає неминуча смерть з рук же німців, чи буде приречений на довічну каторжну працю в німецьких шахтах. Покидаючи українську землю він, свідомо чи ні, становиться зрадником українського народу. В час, коли український народ, як ніколи в світі переживає історично-іспитові труднощі, мусимо доказати світові, що ми уміємо боротися і вмирати за своє самостійне державне життя. Шлях до цього вказує ОУН, а здійснює його УПА.

До Вас, мельниківці, УВВ-івці, СД-івці, шуцмани – озивається востаннє український народ і закликає: не будьте вислужниками німецького імперіалістичного фашизму, цих варварів ХХ-го століття. До суду народного над московським і німецьким імперіалізмом уже недалеко. Недалекий час суду і над їхніми прислужниками. Подумайте над тим, щоб ви не були осудженими як зрадники українського народу. Вам є час перейти зі зброєю в руках до УПА – армії боротьби проти московського і німецького імперіалізму за самостійну Україну.

УПА – це армія розправи над більшовизмом і фашизмом за всі кривди, що вони заподіяли на Україні. Покидайте так зване УВВ, СД, шуцманшафти і інші, що помагають німецькому фашизмові грабити український народ та нищити багатстсва української землі. Творіть свої окремі відділи-боївки і не давайте німцям і ляхам вивозити добро нашого народу за межі України.
 

Коментарі